Personuppgiftspolicy

GDPR
Den 25:e maj inträder en ny dataskyddslag i hela Europa, kallad GDPR (General Data Protection Regulation) – eller på svenska Datasäkerhetsförordningen. Med anledning av detta vill vi upplysa dig om vilken typ av information rörande dig/ditt företag som sparas i våra system. Det främsta syftet med GDPR är att förstärka individens rätt till och kontroll över uppgifter om sig själv och den gäller i stort sett alla företags, myndigheter och föreningars hantering av uppgifter om personer. Bland annat ska varje individ från ett företag och en organisation kunna få ut registerutdrag om vad som finns registrerat och individen har också rätt att få alla uppgifter strukna när de inte längre behövs för syftet för vilket de samlades in en gång.

Vilka personuppgifter samlar vi från dig
När du anmäler dig för att få ett av våra nyhetsbrev, eller deltar i någon av våra tävlingar, så frågar vi om du samtycker till att vi sparar dina personuppgifter. När du registrerar dig i vår kundklubb sparar och behandlar vi personuppgifter som ditt namn och din e-postadress. Syftet är för att kunna maila information om kommande evenemang och kunderbjudanden.

Cookies
När du besöker vår hemsida använder vi cookies. Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du överhuvudtaget vill ha kakor eller inte. Du kan också välja att datorn ska fråga varje gång en kaka är på väg att lagras på din dator. Mer om cookies kan du läsa på: https://pts.se/sv/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

Rätt till dina personuppgifter
Du har rätt att få en bekräftelse hur AB Gense behandlar dina person/kontaktuppgifter, och i så fall få ett utdrag över vilka personuppgifter vi sparar.

Rätt till radering
Om du vill att vi ska ta bort dina person/kontaktuppgifter så kan du begära radering av dessa. Vi kommer då att radera alla uppgifter som kan kopplas till dig som person. När raderingen är utförd kommer du att få en bekräftelse via email. Om du efter samtycke inte vill ta del av vårt nyhetsbrev eller kundklubb, har du rätt till att bli borttagen. Kontakta oss med ditt ärende till order@gense.se och vi tar bort dina kontaktuppgifter.

Kontaktinformation?
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Vår kontaktmail är: order@gense.se

Här är en PDF för nedladdning: Personuppgiftspolicy.pdf

Kundservice

Sverige

Silver
Innesäljare
Helén Widén
+46 16 15 90 13
Finland, B2B & Horeca
Innesäljare
Annika Nyrönen
+46 16 15 90 25
Kundservice
Ann-Charlotte Widenström
+46 16 15 90 64

EXPORT

Återförsäljare login

Få vårt nyhetsbrev

Kontakt

Sverige

Platschef
Jeanette Sigg
+46 16 15 90 22
Försäljningschef
Sverige
Lena Wehlin
+46 16 15 90 00
Lageransvarig
Fredrik Larsson
+46 16 15 90 75
Ekonomiansvarig
Lena Henblad
+46 16 15 90 15

Danmark

Platschef Danmark
Jakob Vinther
Marknadskoordinator & Säljare
Jesper Hansen

Finland

Säljagent
Magnus Vaenerberg
+358 440 455 755